Autómentés Szolnok

OTI Team - BLOG

Autómentés Szolnokon

Az OTI Team autómentő csapata már 2017 –óta segíti az autósokat Szolnokon és térségében. Számos dolgot tapasztalunk Szolnok útjain. Hogyan történik az autómentés Szolnokon? Mire érdemes figyelni a város utcáin? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány hasznos információt. Az írásban szereplő információk az OTI Team autómentő csapatának gyakorlati tapasztalásain alapul.

Szolnokról néhány szóban

>Szolnok, Jász – Nagykun – Szolnok megye székhelye. Jelenleg megközelítőleg 70 000 ember lakhelye a Zagyva torkolatánál. Városrészei: Belváros, Városközpont, Kertváros, Alcsi, Alcsiszög, Pletykafalu, Talinn városrész, Szandaszőlős, Széchenyi városrész, Üdülőtelep, Vegyiművek lakótelep, József Attila lakótelep, Zagyvaparti lakótelep.

Szolnok útjai autómentős szemmel

Számtalan forgalmas út van Szolnokon. A 4 főút mellett a Verseghy út, Kertész utca, Szántó krt., Széchenyi István krt., Mester utca, Gyökér utca, Kőrösi út, Tószegi út, Szolnok Ispán krt., Kossuth Lajos út és még sorolhatnánk. Mindezek mellett érdemes megemlíteni a Szolnok mellett elhaladó M4 –es autópályát is. Az utak minősége átlagosnak mondható. Néhány helyen találkozhatunk úthibákkal, amire érdemes odafigyelni. A belvárosban érdemes nyugodt tempóban autózni az 1*1 sávos utakon, mert az utak mellett parkoló autókba egy rossz manőver miatt hamar kárt lehet okozni.

Balesetek Szolnok útjain autómentős szemmel

A mostani leírásban nem statisztikai adatokat, hanem saját tapasztalásainkat osztjuk meg. Szolnok útjait róva gyakran találkozunk sebességmániás vezetőkkel, akik úgy gondolják, hogy a belvárosba vagy az onnan kivezető utakon kell megmutatni a gépsárkány erejét. Ebből szoktak kialakulni a ráfutásos balesetek, mikor előttük valaki lefékez. A Kossuth Lajos úton érdemes figyelni a parkoló autókra, főleg mikor hirtelen kitolatnak. Ha nem figyelünk oda, hamar megtörténik az ütközés. A 4-es főúton nagyon kell figyelni, mert önjelölt versenyautó pilóták a szárnyaikat próbálgatják és rendszeresen túllépik a megengedett sebességet. Néha a szabálytalan előzésüknek köszönhetően frontális ütközés veszélye is kialakul. A városban található körforgalomba érdemes lassítva bemenni, mert ha nem így teszünk, az autónk elveszíti a tapadását és könnyen kisodródik. Következménye, hogy nem csak a mi járművünk kerül veszélybe, hanem másoké is. Sajnos mi is gyakran tapasztaljuk, hogy a körforgalomból történő kihajtásnál valahogy az indexet elfelejtik használni az autósok. Így ezzel félreérthető jelzést adnak, aminek az eredménye a baleset.

Autómentés Szolnok

Az OTI Team autómentő csapata gyakran lát el különböző autómentési, autószállítási feladatokat Szolnok városában. Számtalan esetben a műszaki meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált járműveket kell elszállítanunk. Gyakori a papír nélküli autók szállítása, de a balesetben megsérült autók szállítását is szokták kérni cégünktől. Mostanában egyre gyakrabban kell kimennünk a meghibásodott elektromos autókat elszállítani. Az ősz beköszöntével a lemerült akkumulátorok újraindítása (bikázás) kerül előtérbe. A Szolnok mellett elhaladó M4 –es autópályához is előfordul, hogy ki kell mennünk, ha hívás érkezik hozzánk. Az OTI Team autómenő csapatának felszereltsége lehetővé teszi, hogy speciális autómentést is végezzünk a térségben. A klasszikus autómentő mellett tréleres autómentővel is képesek vagyunk elvégezni a ránk bízott autómentési, autószállítási feladatokat.

Autómentő szolgáltatások Szolnokon

Csapatunk leginkább Szolnokon és Jász – Nagykun – Szolnok megyében tevékenykedik. Az itteni lakosokhoz igazítottuk autómentési, autószállítási szolgáltatásainkat. Jelenleg több mint 20 különböző tevékenységet tudunk kivitelezni. Ezek közül néhány:

 • Tréleres autószállítás
 • Tréleres autómentés
 • Hagyományos autószállítás
 • Hagyományos autómentés
 • Furgonmentés
 • Kisbuszok mentése
 • Motormentés
 • Félretankolás utáni mentés
 • Speciális autómentés
 • Zöldautók szállítása, mentése
 • Motormentés, szállítás
 • Autó bikázás (akkumulátor újraélesztés)
 • Kisgépszállítás
 • Autómentés M4 autópálya
 • Autómentés 4 főút
 • Veterán autók szállítása
 • Roncsautók szállítása
 • Papír nélküli autók szállítása

Autómentés Szolnokon

Ha Önnek autómentésre, autószállításra lenne szüksége Szolnokon vagy Jász – Nagykun – Szolnok megyében, keressen minket bátran elérhetőségeinken keresztül. Igény szerint Magyarország egész területén vállaljuk autók mentését és szállítását. Hívhatóak vagyunk NON STOP az év minden egyes napján. Várjuk jelentkezését!

Elérhetőségeink

Otrosinka Ferenc
Telefon: +36 70 609 1615

Telephely: 5051 Zagyvarékas, Szabadság tér 6.
Adószám: 68728256-2-36

Autószállítás, autómentés Szolnok - OTI Team

Telephely:
5000. Szolnok. Besenyszögi út 721 /10 hrsz