Luxusautók szállítása és mentése Szolnokon és a környezetében

OTI Team - BLOG

Luxusautók szállítása és mentése Szolnokon és a környezetében

Sok ember álma egy luxusautó birtoklása. Azonban, amikor a tulajdonosnak szüksége van a jármű szállítására, például egy autóversenyre vagy egy autókiállításra, akkor nagy kihívás elé nézhet. Az ilyen járművek speciális szállítást igényelnek, és nem minden autómentő vállalkozás képes biztosítani az elvárásoknak megfelelő szolgáltatást. Hogyan történik a luxusautók szállítása és mentése Szolnokon és a környezetében? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány hasznos gyakorlatot.

Mire érdemes figyelni a luxusautók szállítása során?

A luxusautók szállítása során számos tényezőt kell figyelembe venni. Az első és legfontosabb az autó biztonsága. A járművet megfelelő módon kell rögzíteni az autószállító járműre és szállítás során törekedni kell arra, hogy semmilyen probléma nem merüljön fel, hiszen, ha a jármű bármilyen sérülést szenved, az jelentős anyagi következményekkel jár. Az autószállító cégnek érdemes gondosan eljárnia a felrakáskor, lerakáskor és a szállítás során is.

Milyen autószállító céget érdemes megbízni luxusautó szállítással?

Az ilyen típusú autók szállítására specializálódott autószállító vállalkozások biztosítják a járművek maximális biztonságát és kényelmét. Az ilyen szolgáltatók szakértői rendelkeznek azokkal az eszközökkel, amelyek biztosítják, hogy a járművek stabilan és biztonságosan legyenek rögzítve a szállítás során. Az autókat olyan speciális járműveken szállítják, amelyek alkalmasak az ilyen típusú gépjárművek biztonságos és hatékony elvitelére.

Milyen adatokat kell megadni, ha luxusautót szeretnénk szállíttatni Szolnokon és térségében?

Miután kinéztük az adott autószállító céget, számítani kell jó néhány kérdésre a szállító cégtől. Az OTI Team csapata az alábbi kérdéseket szokta feltenni a partner felé.

 • Pontosan milyen járművet kell elszállítani?
 • Pontosan mikor kellene elszállítani a járművet?
 • Elvitel mellett vissza is kell hozni a járművet (autókiállítások és szervizelések esetén ez mindig felmerül)?
 • Pontosan, hol kell felrakni a járművet?
 • Pontosan, hova kell elszállítani a járművet?

Az adatok ismeretében tudunk pontos árat kalkulálni. Ha az árajánlatot elfogadja a megrendelő, akkor a megadott időpontban a helyszínre érkezünk és elszállítjuk a gépjárművet a célállomásra.

Luxusautók, luxus sportautók mentése Szolnokok és térségében.

Nem csak Szolnokon, de az itt elhaladó M4-es autópályán is szoktak előfordulni balesetek, műszaki meghibásodások luxusautókkal. A műszaki meghibásodás legtöbbje elektronikai vagy futómű eredetű. Milyen adatokat kell megadni az autómentős szakembernek, ha ilyen jellegű gondunk támad a nagyértékű autónkkal? Az OTi Team csapata számtalan problémát oldott már meg Szolnokon és a térségben. Mi ezek alapján az alábbi kérdéseket szoktuk feltenni.

 • A jármű pontos típusa (egy luxus sportautó felrakása teljesen más eszközt igényel, mint egy terepjáró).
 • Luxus sportautó esetén megkérdezzük, hogy van e speciális tuning és spoiler a járművön.
 • A meghibásodás pontos helyszínét.
 • A jármű pontos sérülése.
 • Hova kell elszállítani a járművet.
 • Egy vagy több embert kell elszállítani a helyszínről (erre az információra azért van szükség, mert olyan jellegű járművel megyünk a helyszínre a mentést elvégezni).

Milyen típusú luxusautókat szoktunk szállítani, menteni Szolnokon és térségében?

A komolyabb luxus márkák közül számtalan megfordult már a kezünk alatt. Típus alapján az alábbiaknak a szállítását és mentését szoktuk vállalni.

 • Elektromos luxus terepjárók SUVok mentése, szállítása
 • Hibrid luxus terepjárók, SUVok mentése, szállítása
 • Klasszikus benzines és dízel meghajtású luxus terepjárók, SUVok mentése, szállítása
 • Elektromos luxus sportautók mentése, szállítása
 • Hibrid luxus sportautók mentése, szállítása
 • Klasszikus benzines és dízel meghajtású sportautók mentése, szállítása
 • Elektromos luxus gépjárművek mentése, szállítása
 • Hibrid luxus gépjárművek mentése, szállítása
 • Klasszikus benzines és dízel meghajtású gépjárművek mentése, szállítása

Luxusautók szállítása és mentése Szolnokon és a környezetében

Összefoglaló

Összefoglalva, a luxusautók szállítása nagyon kényes folyamat, és csak azok az autómentő vállalkozások képesek biztosítani a járművek biztonságát és kényelmét, amelyek specializálódtak az ilyen típusú autók szállítására. Az ilyen jellegű szolgáltatók általában magas minőségi szolgáltatásokat kínálnak, amelyek biztosítják a járművek épségben történő szállítását. Ha önnek luxusautója van és autószállításra vagy autómentésre lenne szüksége Szolnokon vagy a közvetlen térségében, keressen minket bátran. Több év gyakorlattal és mentési szakértelemmel segítünk megoldani a felmerülő problémákat!

Elérhetőségeink

Otrosinka Ferenc
Telefon: +36 70 609 1615

Telephely: 5051 Zagyvarékas, Szabadság tér 6.
Adószám: 68728256-2-36

Autószállítás, autómentés Szolnok - OTI Team

Telephely:
5000. Szolnok. Besenyszögi út 721 /10 hrsz