Mezőgazdasági kisgépszállítás Szolnok, Jász–Nagykun-Szolnok vármegye

OTI Team - BLOG

Mezőgazdasági kisgépszállítás Szolnok, Jász–Nagykun-Szolnok vármegye

A mezőgazdaságban a kisgépek elengedhetetlen szerepet töltenek be az idő- és munkaerő-hatékonyság növelésében. A modern mezőgazdasági tevékenységekhez szükséges eszközök, gépek és berendezések könnyű és gyors szállítását a mezőgazdasági kisgépszállítás biztosítja. Az alábbi írásunkban bemutatjuk, hogy miként zajlik a mezőgazdasági kisgépszállítás Szolnokon, és Jász –Nagykun Szolnok vármegyében.

A mezőgazdasági kisgépszállítás szerepe

A mezőgazdasági kisgépszállítás az a folyamat, amely során a mezőgazdasági gépeket, berendezéseket és eszközöket a gyártó helyükről az üzemeltető helyszínre szállítják. Ezek a kisgépek lehetnek kisebb traktorok, vetőgépek, permetezők, talajművelő eszközök, szállítóeszközök, bálázók és egyéb olyan gépek, amelyeket a mezőgazdasági termelés során használnak. Ezeknek az eszközöknek az alkalmazási helyre történő eljuttatása kulcsfontosságú a mezőgazdasági termelés hatékonyságának növelése szempontjából. Az időben történő és gyors szállítás lehetővé teszi a mezőgazdasági termelők számára, hogy az eszközöket és gépeket a megfelelő időben és helyen használják fel, ami javítja a termelési folyamatokat és csökkenti az állásidőt.

Milyen előnyökkel jár a mezőgazdasági kisgépszállítás?

Ez a típusú szolgáltatás számos előnnyel jár a mezőgazdasági termelők számára. Az alábbiakban bemutatunk ezek közül néhányat:

Idő- és munkaerő-megtakarítás: Az eszközök és gépek gyors szállítása lehetővé teszi, hogy azokat azonnal használatba vehessék a termelők, így növelve a termelési időt és csökkentve az állásidőt. Emellett a gyors és hatékony szállítás csökkenti a munkaerő szükségletet, mivel kevesebb időt kell fordítani a gépek és eszközök szállítására, így a munkaerő erőforrásokat máshová lehet irányítani.

Biztonság: A professzionális mezőgazdasági kisgépszállítás segít csökkenteni a gépek és eszközök sérülésének kockázatát. Az eszközök és gépek helyes szállítása biztosítja, hogy azok sértetlenül érkezzenek meg a célállomásra és így elkerülhetők legyenek a szállítás során bekövetkező károk. Ez megakadályozza az eszközök és gépek potenciális meghibásodását, és hosszabb élettartamot biztosít számukra.

Költséghatékonyság: Az optimális mezőgazdasági kisgépszállítás csökkenti a szállítási költségeket. A hatékony szállítás lehetővé teszi az eszközök és gépek gyors és gazdaságos eljuttatását a helyszínre, minimalizálva a szállítási költségeket. Ez hosszú távon költségmegtakarítást eredményez a termelők számára.

Milyen típusú mezőgazdasági gépeket szokott az OTI Team szállítani?

Az OITI Team csapata már évek óta részt vesz a mezőgazdaságban használt kisebb gépek, eszközök szállításában. Sajnos a mi szállító eszközeinknek a terhelhetősége és méretei végesek. Ezek alapján mi az alábbi eszközök szállítását szoktuk vállalni.

Kisebb traktorok: Az egyik legismertebb és legelterjedtebb mezőgazdasági kisgép típus. A traktorok számos feladatot látnak el a mezőgazdasági termelésben, mint például talajmunkák, vetés, permetezés, betakarítás, szállítás és egyéb mezőgazdasági műveletek.

Ekék: Az ekék olyan mezőgazdasági kisgépek, amelyeket a talajművelésre használnak. Az ekék segítségével a talajt megművelik, előkészítik a vetésre vagy ültetésre, illetve a betakarítás előtt talajlazítást végeznek.

Vetőgépek: A vetőgépek olyan kisgépek, amelyek segítségével a vetőmagot a talajba juttatják. Az automatizált vetőgépek pontosan elhelyezik a vetőmagot a talajba a megfelelő időben és távolságra.

Permetezőgépek: A permetezőgépek a növényvédelemre használt kisgépek, amelyek segítségével növényvédő szereket juttatnak ki a növényekre. A permetezőgépek lehetnek permetező kocsi típusúak, permetezőszárnyas vagy hátulról húzott permetezők.

Betakarítógépek: A betakarítógépek a termények betakarítására használt kisgépek, például gabonabetakarítók, kukoricabetakarítók, gyümölcsbetakarítók stb.

Szárítók: A szárítók olyan kisgépek, amelyek segítségével a betakarított termények nedvességtartalmát csökkentik, hogy hosszabb távon tárolhatók legyenek.

Műtrágyaszóró: A műtrágyaszóró olyan eszköz, amelyet a növénytermesztésben használnak. A feladata, hogy a növények tápanyagigényét kielégítő műtrágyát egyenletesen szórja szét a földterületen.

Fűkasza adapter: A fűkasza adapter egy mezőgazdasági eszköz, amelyet a traktor hátsó felfüggesztésére lehet felszerelni, és lehetővé teszi a fűnyírást és a kaszálást a traktor hajtásával.

Hogyan lehet megrendelni a mezőgazdasági kisgépek szállítását?

Mielőtt valaki szeretné cégünket megbízni a szállítással, néhány fontos kérdést fel szoktunk tenni annak érdekében, hogy lássuk, hogy milyen eszköz elszállításához kérik a segítségünket. A kérdéseink az alábbiak szoktak lenni.

  • Milyen típusú mezőgazdasági eszközt kell szállítani.
  • Milyen paraméterekkel rendelkezik a szállítandó eszköz (pl: súly, magasság, hossz, szélesség).
  • A szállítandó eszköz, gép felrakási pontja.
  • A szállítandó eszköz, gép lerakási pontja.
  • Az eszköz szállításának pontos napja.

Az adott információ ismeretében tudjuk megmondani a pontos árat és megbeszélni a szállítás további részleteit.

Mezőgazdasági kisgépszállítás Szolnok, Jász–Nagykun-Szolnok vármegye

OTI Team egyéb szolgáltatásai

Csapatunk a mezőgazdasági eszközök és gépek szállítása mellett autószállítási és autómentési szolgáltatással áll a Szolnoki és Jász –Nagykun Szolnok vármegyei lakosok szolgálatában. Ezek közül a legkeresettebbek:

  • Klasszikus autómentés
  • Klasszikus autószállítás
  • Autómentés autópályán
  • Speciális autómentés
  • Autó akkumulátor újraélesztése

Ha önnek autómentésre, autószállításra, mezőgazdasági kisgépek szállítására lenne szüksége Szolnokon és Jász –Nagykun Szolnok vármegyében, akkor keressen minket elérhetőségeinken keresztül az év bármelyik napján. Igény szerint a gumicserét mezőgazdasági kisgépeken mobilgumis partnerünk segítségével képesek vagyunk lebonyolítani. Várjuk jelentkezését!

Elérhetőségeink

Otrosinka Ferenc
Telefon: +36 70 609 1615

Telephely: 5051 Zagyvarékas, Szabadság tér 6.
Adószám: 68728256-2-36

Autószállítás, autómentés Szolnok - OTI Team

Telephely:
5000. Szolnok. Besenyszögi út 721 /10 hrsz